Recunoaşterea actelor de studii

Cetăţeanul Republicii Moldova sau a României, care intenţionează să plece la studii sau să se angajeze în cîmpul muncii în străinătate, va trebui să prezinte actele sale de studii pentru realizarea procedurii de recunoaştere sau stabilirea echivalenţei. Pentru a fi recunoscute şi acceptate spre examinare peste hotare, acestea, de regulă, sunt supuse procedurii legalizării în modul corespunzător. Biroul nostru vă propune toate formele de legalizare a actelor de studii pentru orice ţară.

O rubrică specială este rezervată legalizării actelor de studii pentru ITALIA. Spre deosebire de alte ţări, pentru care este suficientă prezentarea actelor legalizate doar prin legalizare consulară sau apostilă, ambasada Italiei eliberează un document special ce atestă valoarea juridică a actului de studii, numit DICHIARAZIONE DI VALORE IN LOCO. Pentru a-l obţine, este necesară pregătirea unui set de documente în strictă conformitate cu cerinţele ambasadei.

Compania noastră posedă o experienţă bogată în perfectarea actelor de studii pentru Italia. Vă putem oferi:

  • consultanţă gratuită privind toate detaliile esenţiale ale perfectării corecte a setului de documente pentru prezentare la ambasada Italiei
  • contactați-ne zilnic de la 9.00 pina la 21.00 la următoarele numere de telefon fix italiene pentru orice informație:

    skype: intertext.moldova

    telefon mobil (Viber/WhatsApp) în Moldova +373 79464868;

  • traducere calitativă a tuturor documentelor în limba italiană;
  • obţinerea şi legalizarea actelor necesare;
  • reprezentarea intereselor dv. la ambasada Italiei (depunerea dosarului de documente şi garantarea obţinerii declaraţiei de valoare).