Consultanţă pentru migranţi

Diverse surse indică un număr diferit de cetăţeni ai Republicii Moldova, plecaţi peste hotarele ţării. Conform estimărilor, numărul migranţilor oscilează de la cîteva sute de mii pînă la un milion de cetăţeni. Odată stabiliţi peste hotare, cetăţenii noştri se confruntă cu soluţionarea diferitor probleme: reîntregirea familiei, perfectarea documentelor de studii, înregistrarea căsătoriei, invitarea rudelor în vizită, dobîndirea cetăţeniei, obţinerea paşaportului fără a părăsi teritoriul statului străin etc. Însă nu e chiar atît de simplu să le soluţionezi pe toate de unul singur. E necesar să cunoşti subtilităţile dreptului internaţional, procedurile de perfectare a documentelor, cerinţele ambasadelor şi consulatelor. În acelaşi timp pentru cea mai mică neclaritate sau neconcordanţă a datelor sau pentru încalcări ale regulamentului privind regimul juridic al actelor, dosarul riscă să fie refuzat, ceea ce poate da peste cap toate eforturile de acumulare a actelor.

Pentru biroul nostru cunoaşterea reală a domeniului migrării a venit odată cu acumularea unei experienţe practice de mai mulţi ani, pregătirea a mii de acte pentru clienţii noştri şi soluţionarea celor mai diverse probleme. Suntem deschişi oricînd pentru colaborare şi găsim soluţii optime în orice situaţie. Vă puteţi adresa personal sau ne puteţi contacta la telefon +373 22 234116, mobil.: +373 79464868, ori expedia solicitările dvs. prin e-mail: veni@intertext.md, skype: intertext.moldova, icq: 277877955, sau să ne scrieți direct aici, pe site (online – contactează-ne acum!)

NOU!!!
Dacă vă aflați în Italia ne puteți contacta zilnic de la 9.00 pina la 21.00 la numere de telefon fix (tarif local) pentru orice informație:
Milano: (02) 4555-7002
Verona: (045)485-9334
Roma: (06) 9672-7342