Объявление на русском языке Вы сможете найти здесь


VIZA PENTRU REÎNTREGIREA FAMILIEI ŞI PENTRU CONTRACT DE MUNCĂ (NULLA OSTA CU FLUX) TIMP DE 2-3 ZILE! 
Aveţi nulla osta pentru reîntregirea familiei sau contract de muncă (nulla osta cu flux), sunteţi cetăţean comunitar sau rudă cu un cetăţean comunitar şi doriţi să reîntregiţi familia prin familiare al seguito? Toate aceste proceduri presupun deplasarea Dvs. în Moldova pentru cel puţin 2-3 săptămâni – acesta este termenul de perfectare a actelor şi de programare la Consulatul Italiei. Noi, insă, va oferim servicii de perfectare a setului de documente, achitarea taxei consulare şi programare prealabilă la ambasadă în ziua convenabilă pentru dvs. În acest fel, călătoria Dvs. în Moldova se poate reduce la doar 2-3 zile!


CINE SUNTEM ŞI CE VĂ OFERIM
Noi suntem o agenţie specializată în consultanţă şi asistenţa cetăţenilor moldoveni aflaţi în străinătate. La noi veţi primi răspunsuri detaliate, clare şi corecte la orice întrebare legată de reîntregirea familiei cu sau fără nulla osta, vizele pentru contracte stagionale sau indeterminate, obţinerea, traducerea şi legalizarea documentelor, declaraţia de valoare şi recunoaşterea/echivalarea actelor de studii în Italia, înregistrarea căsătoriei în Italia, perfectarea procurilor şi declaraţiilor în Italia pentru Moldova, actele necesare pentru cetăţenia italiană sau română, transcrierea documentelor de stare civilă în Moldova şi România, vizele turistice pentru membrii familiei, etc. Întreaga noastră experienţă de peste 14 ani vă stă la dispoziţie.


Vă oferim consultaţii GRATUITE şi PERSONALIZATE (reieşind din situaţia Dvs. concretă) la numere de telefon fixe în Italia (tarif local), prin skype sau prin chat de pe această pagină.


Ne puteţi contacta zilnic, de la orele 9.00 pîna la orele 22.00, pentru orice informaţie la următoarele numere de telefon: Milano (02)45557002; Verona (045)4859334; Roma (06)96727342. Skype: intertext.moldova şi telefon mobil din Moldova: +373 79464868.


Dacă doriţi să faceţi o comandă o puteti face online indeplinind formular de comanda.


Iar pentru alte aspecte, în afara competenţei noastre, vă putem pune în legătura cu cea mai mare comunitate a moldovenilor din străinătate. Grupul nostru de pe "odnoklassniki" numără peste 18.000 de persoane, majoritatea din Italia. În peste 350 de teme din acest grup se discută practic toate problemele juridice legate de viaţa şi integrarea moldovenilor în străinătate. Trebuie sa accesaţi acest link şi să cereţi să fiţi acceptat/ă în grupul nostru:http://www.odnoklassniki.ru/group/49306584678498


Din ofertele noastre:


OBŢINEM, APOSTILĂM ŞI TRADUCEM CAZIERE JUDICIARE, CERTIFICATE DE NAŞTERE, CĂSĂTORIE, DIVORŢ, ETC. ÎN TERMEN DE 5 ZILE!


OBŢINEM CERTIFICATE DE CAPACITATE MATRIMONIALĂ PENTRU ÎNREGISTAREA CĂSĂTORIILOR ÎN ITALIA.


PERFECTĂM ACTELE DE STUDII ŞI OBŢINEM DECLARAŢIA DE VALOARE ÎN TERMEN DE 1 LUNĂ

Tot mai mulţi moldoveni îşi doresc echivalarea actelor de studii în Italia pentru lucru, cursuri OSS, studii universitare, etc. Agenţia noastră vă stă la dispoziţie! Ofertă exclusivă – legalizarea actelor de studii medii şi de bacalaureat cu obţinerea urgentă a declaraţiei de valoare în termen de 1 lună! (Titlurile profesionale/universitare pot fi legalizate şi ele în acelaşi termen, dar, în funcţie de caz).